Bike Mayhem Mountain Racing – zöld erdőben jártam, rögtön fejre álltam

Biztos a kerékpárok szerelmesei is használnak Androidos eszközöket, és egész biztos sokan vannak köztük, akik játszani is szoktak rajtuk. Egy hosszabb metrózás vagy buszozás során sem kell elfelejteni a kerékpározás örömét köszönettel a Best Free Games Inc fejlesztőcsapatának.

A BMMR (Bike Mayhem Mountain Racing) egy jól megszokott 2.5 dimenziós (A világ 3D-s de csak 2D-ben lehet mozogni) Downhill játék. De mégis van valami megmagyarázhatatlan, ami megfogja az embert benne: talán a csúcskategóriás bicajok, amikkel összetörhetjük magunkat a terepen, a karakter testreszabhatósága, vagy csak ahogy bámuljuk a trükköket miközben hasítjuk a szelet.

BMMR_Bicajok

A játék rendelkezik külön irányítási elrendezéssel mind tablet mind mobil eszközökre, Illetve a Gyro szenzort (dőlésszög érzékelő) is használhatjuk, aminek szintén két változata van beépítve. Akár száznál is több pályán mutathatjuk meg az erdő lakosainak, hogy miből faragták a bringás nemzetet. Tekerhetünk füves erdőben, homokos pusztán, zuhanhatunk le hegyoldalakról, vagy ugrálhatunk végig a rámpákon.

BMMR_Palyak

Olykor becsúszik egy-egy szép esés, de a játék ekkor is remekel, ugyanis a karakterünket ragdoll (magyarul rongybaba) effektekkel látták el, ami révén néha igen vicces földet érést lehet produkálni. A játék a cikk írásakor mindössze 225 forintos áron érhető el a Google Play áruházból. Garantáltan kötelező darab mindenkinek, aki hozzám hasonlóan imádja a bringázást. Személy szerint napi 1-2 órát minimum eltöltök fölötte.

Riba Dániel

Riba Dániel

Október 1-je óta népesítem a Gamedroid szerkesztőségi táborát.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>