Grand Theft Auto III – a régi kedvenc új platformon

Valószínűleg nem kellene túl sokat írnom erről a mestermunkáról, hiszen GTA sorozat annyira ikonikus darabja a játéktörténelemnek, hogy ha nem is eme régi példányát, de az újabbakat biztos minden játékos ismeri.

GTA3_Jatekmenet_1

De ha valaki mégsem ismerné a GTA 3-at, annak órákat lehetne mesélni arról, hogy hogyan alkotott saját kultuszt és pecsételte meg a széria hírnevét. Tekintettel arra, mekkora siker lett anno, a Rockstar Games úgy döntött, feléleszti hamvaiból a régi epizódokat, és útjára indítja őket immár nem PC vagy konzol platformokon, hanem nekünk androidos játékosoknak.

GTA3_Jatekmenet_2

Az androidos változat az eredeti játék 10. születésnapjára készült, felújított grafikával. Ám minden, amit megszerettünk maradt a régi, beleértve a küldetéseket, az autókat, és a várost. Az új változat tartalmazza az elsőtől az utolsóig az összes küldetést, a mini küldetéseket, kihívásokat, rejtett csomagokat is. Ehhez kaptunk egy remekül kidolgozott irányítási rendszert, amellyel érintő kijelzőn is kényelmesen tudjuk vezérelni Claude Speed (a főhős eredeti neve) hadjáratát egykori barátnője ellen.

Azoknak, akik nagy GTA rajongók, mindenképpen egy kötelező darab, személyesen le sem tudtam tenni a tabomat, ameddig végig nem játszottam a történetet. Akik anno szerették, visszajöhet a régi érzés egy kis nosztalgia formájában.

A cikk írásakor a GTA 3 mindössze 1116 forintos áron megvehető a Google Play áruházban.

Riba Dániel

Riba Dániel

Október 1-je óta népesítem a Gamedroid szerkesztőségi táborát.

You may also like...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>