The Walking Dead Pinball bemutató

Screenshot_2014-10-07-19-48-58-720x340

A The Walking Dead Pinball, mint ahogy a neve is sugalja, egy flipper játék. Aki esetleg nem ismerné ezt a műfajt, annak elárulom, hogy egy precízen és bonyolultan megtervezett zárt térben kell egy kis golyót úgy vezetgetni két karral, hogy ne essen le a pálya alján és oldalán elhelyezett lyukba.

Miután megvolt a gyorstalpaló ideje írnom a The Walking Deadről, mint a játék alapjáról. A The Walking Dead egy túlélő horror és dráma keveréke, amelynek van képregény, sorozat és játék változata is. Mindhárom ugyanarról szól, a túlélésről. Természetesen ez a játék még véletlenül se egy walkerekre (zombikra) lövöldözős kalandba kalauzol el minket, inkább csak egy atmoszférát teremt.

A TWD Pinballt a Zen Studios készítette, akik többnyire csak virtuális flippereket fejlesztenek mindenféle sikercímekből, mint például a South Parkból vagy a Star Warsból. Mért is lenne baj, ha kissé szokatlanabb bőrbe bújtatnánk az egészet?

A játék testesíti meg a retró pinball és a posztapokaliptikus világ egyvelegét. A cél pedig – a fent említetten kívül – a lehető legtöbb pont megszerzése.

Horváth Balázs

Horváth Balázs

Horváth Balázs vagyok, szerkesztő a GameDroid androidos játék magazinnál. 2014 szeptember 28-án csatlakoztam a csapathoz, hogy átfogó cikkeket oszthassak meg minden Android gamerrel. :)

You may also like...

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>